2019-08-22 06:32:01• hírek • Nagy Tímea

Járdaépítés és vízvezeték-fektetés nehezíti a közlekedést városszerte - Képgaléria

Egyszerre több fő útvonalon folynak munkálatok a városban. Nem egyszerű dolog az egyik végéről a másikra eljutni, főként türelemre lesz szüksége a sofőröknek.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal tájékoztatásából kiderült, hogy ezekben a napokban a következő helyeken modernizálnak:

 

Járdaépítés folyik a Mikszáth Kálmán (Turturelelor), Vörösmarty (Marsilia), Bercsényi (George Coșbuc), Dél (Alecu Russo), Vágóhíd (Alexiu Berinde), Kazinczy (Stefan cel Mare) és Dimejkert (Iancu Jianu) utcákban.

 

Az előzőeken kívul már új burkolatot kapott a flaszter a Honvéd (Unirii) úton, a Nyár (Ilarie Chendi) utca Határ (Anton Pann) utcával és Németi Mocsár (Teilor) utcával határolt részén, a Sarkadi Nagy Mihály utca Határ (Anton Pann) utcával és Németi Mocsár (Teilor) utcával határolt részén, az Anghel Salinghy utcában, a Kossuth-kertben, továbbá a Nádor (Mioritei), Zárda (Ceahlaului) és a Bargaului utcákban.

 

Az Apaserv Rt. legfrissebb, keddi közleményében arról számolt be, hogy augusztus 21-én, azaz szerdán elkezdik az Octavian Goga sugárút alatt - a Closca sugárút és a Dambovita utca között - futó fővezeték cseréjét, épp ezért az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás lépett érvénybe.

 

Az érintett fővezeték már nagyon elöregedett, kb. 50 éves, és eltelt évtizedek vasfogai bizony komoly nyomot hagytak a rendszeren. A helyzet mielőbbi orvoslására emellett azért is szükség van, mivel ezen a vezetéken folyik keresztül a 17-es és a Carpati 1-es és 2-es lakónegyedekből érkező háztartási, valamint esővíz, illetve ide csatlakoznak a Vulturului környékéről és a Déli Ipari Parkból érkező csövek, de ez a fővezeték gyűjti össze a Pálfalváról, az Ombodról, az Oroszfalváról és a Hiripről érkező vizet is.

 

A képgalériában szereplő felvételek a munkálatok különböző időszakaiban készültek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: